ERVARING

Ervaring

Juli 2010 - Heden

Online marketing professional, directie & strategie - Algemeen Directeur - Online marketingbureau Dutch Blue B.V.

Dutch Blue is uitgegroeid van een kleine onderneming tot een gevestigde naam binnen de wereld van online communicatie en internet marketing. We werken met een team van enthousiaste collega’s, die allen hun specialistische inbreng hebben qua kennis, ervaring en contacten. We zijn trots op de klanten waarmee we mogen samenwerken en stellen alles in het werk in de toekomst verder door te groeien. Als Algemeen Directeur bij Dutch Blue ben ik verantwoordelijk voor de directie, de strategie en het management. We werken met een team van 15 eigen krachten, daarnaast stuur ik tevens 20 - 30 freelancers aan. Ik verzorg gedeeltelijk de acquisitie en richt me op zowel de continuïteit als de ontwikkeling van de onderneming. Het werk bij Dutch Blue is uitdagend, we werken voor de bakker op de hoek tot aan grotere multinationals. Online succes heeft voor iedereen een andere betekenis, wij kiezen altijd hetzelfde vertrekpunt. We gaan uit van het profiel van uw organisatie en combineren schoonheid, effectiviteit en innovatie. We kruipen in de huid van onze klanten, vanuit mijn functie als Algemeen Directeur tot de managers en de productspecialisten.

Juni 2013 - Heden

Kwaliteitsmanager sectoren offshore, maritiem en industrie - Quality Manager - FMTC Amsterdam

Door mijn studie en achtergrond werd ik steeds meer geïntrigeerd door het kwaliteitsaspect binnen organisaties. Zowel binnen mijn eigen bedrijf, als ook bij collega organisaties in diverse branches. Halverwege 2013 was ik zo thuis in deze materie dat mijn opdrachtgever FMTC besloot mijn kennis en kunde in te zetten als kwaliteitsmanager voor de organisatie. Deze succesvolle samenwerking heeft zich inmiddels geuit in een aantal positieve audits en goedkeuringen, waaronder NEN en ISO 9001:2008. FMTC is het nieuwste en meest geavanceerde veiligheidstrainingscentrum voor offshore, scheepvaart en industrie van Nederland. Trainen bij FMTC staat garant voor realistisch oefenen en certificeren met beste materialen en gedreven instructeurs. Naast veiligheid staat flexibiliteit bij FMTC voorop. U kunt vanaf nu kunt trainen wanneer het ú uitkomt. Als kwaliteitsmanager ben ik verantwoordelijk voor het opstellen, controleren en borgen van het totale kwaliteitsmanagement systeem van FMTC. Doel van kwaliteitsmanagement binnen FMTC is het waarborgen van en een zo hoog mogelijke standaard in veiligheid, gezondheid, kwaliteit, milieu en service. Voor de controle en borging voer ik analyses uit om de werking van het management systeem en implementatie van veranderingen te verifiëren. De resultaten zijn leidend voor het traject dat volgt.

Maart 2016 - Heden

Algemeen Directeur - VJDM Innovative Investments

VJDM B.V. is een participatie- en investeringsmaatschappij die zich richt op het inzetten van kennis, kunde en kapitaal ter ondersteuning van haar partners. Daarnaast is VJDM de moedermaatschappij van diverse organisaties in uiteenlopende branches. U kunt er daarom op vertrouwen dat wij beschikken over een gevarieerd aanbod aan kennis en ervaring om het beste uit uw onderneming te halen. Bovendien zijn wij in het bezit van een uitgebreid zakelijk netwerk wat essentieel is voor een optimale bedrijfsvoering.

Januari 2015 - Heden

Co-founder - GOOSE - Safe and limitless online

A goose is the best security guard one can have. Uninvited visitors are greeted with loud gaggling and the goose will never allow others to access your premises. A goose is clever, social, watchful and very loyal. GOOSE is a Virtual Private Network (VPN) built to protect you and keep you safe online. GOOSE creates a secure tunnel between your device and everything you do online, making sure you can browse the internet fully protected without any fear and with absolute freedom.

Maart 2016 - Heden

Algemeen Directeur - IWMM Holding B.V.

Juni 2014 - Januari 2016

Oprichter en aandeelhouder - Huisstijlzo.nl

Oktober 2010 - Januari 2016

Oprichter en aandeelhouder - Internetbureau Anno 90

Juni 2010 - Januari 2016

Oprichter en eigenaar - Dutch Blue

April 2007 - December 2011

Sales - Jack and Jones (RDW Retail)

Sales medewerker bij Jack and Jones Roosendaal, onderdeel van RDW retail.

Ervaring

Juli 2010 - Heden

Online marketing professional, directie & strategie - Algemeen Directeur - Online marketingbureau Dutch Blue B.V.

Dutch Blue is uitgegroeid van een kleine onderneming tot een gevestigde naam binnen de wereld van online communicatie en internet marketing. We werken met een team van enthousiaste collega’s, die allen hun specialistische inbreng hebben qua kennis, ervaring en contacten. We zijn trots op de klanten waarmee we mogen samenwerken en stellen alles in het werk in de toekomst verder door te groeien. Als Algemeen Directeur bij Dutch Blue ben ik verantwoordelijk voor de directie, de strategie en het management. We werken met een team van 15 eigen krachten, daarnaast stuur ik tevens 20 - 30 freelancers aan. Ik verzorg gedeeltelijk de acquisitie en richt me op zowel de continuïteit als de ontwikkeling van de onderneming. Het werk bij Dutch Blue is uitdagend, we werken voor de bakker op de hoek tot aan grotere multinationals. Online succes heeft voor iedereen een andere betekenis, wij kiezen altijd hetzelfde vertrekpunt. We gaan uit van het profiel van uw organisatie en combineren schoonheid, effectiviteit en innovatie. We kruipen in de huid van onze klanten, vanuit mijn functie als Algemeen Directeur tot de managers en de productspecialisten.

Juni 2013 - Heden

Kwaliteitsmanager sectoren offshore, maritiem en industrie - Quality Manager - FMTC Amsterdam

Door mijn studie en achtergrond werd ik steeds meer geïntrigeerd door het kwaliteitsaspect binnen organisaties. Zowel binnen mijn eigen bedrijf, als ook bij collega organisaties in diverse branches. Halverwege 2013 was ik zo thuis in deze materie dat mijn opdrachtgever FMTC besloot mijn kennis en kunde in te zetten als kwaliteitsmanager voor de organisatie. Deze succesvolle samenwerking heeft zich inmiddels geuit in een aantal positieve audits en goedkeuringen, waaronder NEN en ISO 9001:2008. FMTC is het nieuwste en meest geavanceerde veiligheidstrainingscentrum voor offshore, scheepvaart en industrie van Nederland. Trainen bij FMTC staat garant voor realistisch oefenen en certificeren met beste materialen en gedreven instructeurs. Naast veiligheid staat flexibiliteit bij FMTC voorop. U kunt vanaf nu kunt trainen wanneer het ú uitkomt. Als kwaliteitsmanager ben ik verantwoordelijk voor het opstellen, controleren en borgen van het totale kwaliteitsmanagement systeem van FMTC. Doel van kwaliteitsmanagement binnen FMTC is het waarborgen van en een zo hoog mogelijke standaard in veiligheid, gezondheid, kwaliteit, milieu en service. Voor de controle en borging voer ik analyses uit om de werking van het management systeem en implementatie van veranderingen te verifiëren. De resultaten zijn leidend voor het traject dat volgt.

Maart 2016 - Heden

Algemeen Directeur - VJDM Innovative Investments

VJDM B.V. is een participatie- en investeringsmaatschappij die zich richt op het inzetten van kennis, kunde en kapitaal ter ondersteuning van haar partners. Daarnaast is VJDM de moedermaatschappij van diverse organisaties in uiteenlopende branches. U kunt er daarom op vertrouwen dat wij beschikken over een gevarieerd aanbod aan kennis en ervaring om het beste uit uw onderneming te halen. Bovendien zijn wij in het bezit van een uitgebreid zakelijk netwerk wat essentieel is voor een optimale bedrijfsvoering.

Januari 2015 - Heden

Co-founder - GOOSE - Safe and limitless online

A goose is the best security guard one can have. Uninvited visitors are greeted with loud gaggling and the goose will never allow others to access your premises. A goose is clever, social, watchful and very loyal. GOOSE is a Virtual Private Network (VPN) built to protect you and keep you safe online. GOOSE creates a secure tunnel between your device and everything you do online, making sure you can browse the internet fully protected without any fear and with absolute freedom.

Maart 2016 - Heden

Algemeen Directeur - IWMM Holding B.V.

Juni 2014 - Januari 2016

Oprichter en aandeelhouder - Huisstijlzo.nl

Oktober 2010 - Januari 2016

Oprichter en aandeelhouder - Internetbureau Anno 90

Juni 2010 - Januari 2016

Oprichter en eigenaar - Dutch Blue

April 2007 - December 2011

Sales - Jack and Jones (RDW Retail)

Sales medewerker bij Jack and Jones Roosendaal, onderdeel van RDW retail.

Cursussen

Universiteit van Tilburg

  • International Management
  • Strategic Management
  • Introduction to Entrepreneurship
  • Marketing Management
  • Philosophy of Science
  • Project Management
  • Decision Making in Marketing
  • Organizational Behaviour
  • Financial Accounting
  • Corporate Finance
  • Business Networks & Inter-organizational Systems - eBusiness
  • Information Management - eCommerce
  • Innovation Management
  • Micro Economics
  • Morality of Commercial Life
  • Supply Chain Management
  • Business Law

Avans Hogeschool Breda

  • Marketing Calculaties
  • Internationaal zakendoen
  • Marketing trends

Diploma’s/certificaten

Vanaf juli 2003

(Tweetalig) VWO - Jan Tinbergen College te Roosendaal

Vanaf juli 2003

International Baccalaureate (IB) English - International Baccalaureate (Jan Tinbergen College te Roosendaal)

Vanaf 2014

Certificaat taalkennis hoger onderwijs Nederlands - Avans Hogeschool

Vanaf april 2016

OPITO Approved Competence Assessor (9018) - SAFER Training, Licentie 97379018180416002

Opleiding

2015 - 2016

Sandler Training Sales Development programma -

2014 - 2016

Associate degree, Marketing Management - Avans Hogeschool Breda

In de opleiding Marketing Management staat, zoals de naam al aangeeft, marketing centraal. Er wordt gewerkt aan praktijkgerichte cases verbonden aan een van de de organisaties waar ik werkzaam ben. In deze opleiding worden alle competenties behandeld gerelateerd aan marketing en ligt de focus op internationaal ondernemen.

2013 - 2014

Bachelor, Commerciële Economie, Marketing / Commerciële economie (CE) - Avans Hogeschool Breda

Commerciële Economie is gericht op marketing. Het belangrijkste vakgebied van de commercieel econoom. De opleiding biedt onder andere de ervaring om marketingplannen op te stellen en te presenteren. Verder wordt er verdiept in salesmanagement, projectmanagement en in internationaal ondernemen. Een commercieel econoom krijgt geregeld te maken met internationale contacten waardoor Engels een belangrijk aandeel heeft in de opleiding.

2009 - 2013

Bachelor, International Business Administration - Universiteit van Tilburg

nternational Business Administration is een driejarige bacheloropleiding die een unieke internationale studie ervaring biedt: medestudenten van over de hele wereld, internationale docenten, internationale studiereizen en studiemateriaal met een wereldwijd perspectief. De vier kerngebieden binnen bedrijfskunde komen aan bod: accountancy, financiering, marketing, en organisatie & management.

2002 - 2009

(T)VWO, Economie & maatschappij (Economy & Society) - Jan Tinbergen College

Tweetalig VWO biedt minimaal 50% van de normale lessen aan in het Engels. Het is dus niet extra Engelse les, maar complete vakken worden in het Engels onderwezen. TVWO is een officiële opleiding. Naast ‘gewoon’ VWO, zijn daarbij extra twee belangrijke onderdelen, namelijk ‘Content and Language Integrated Learning’ (C.L.I.L.) en ‘Europese en internationale oriëntatie’ (E.I.O.). Tijdens deze lessen leer (Learning) je dus niet alleen de inhoud (Content) van het vak, maar ook tegelijk (Integrated) de Engelse taal die daarbij hoort (Language). Naast het succesvol afronden van het Tweetalig VWO heb ik tevens het International Baccaleaureate (English A) behaald.

1994 - 2002

- OBS 'De Klimroos'

loader